Vůně jehličí
mísí se s vůní mechu.
Všude je ticho
dva v šeru stojí.
Srny našlapují
potichu v mechu.
Okolo v trávě
světlušky se rojí.
Úbočí hor
ta v mlze jsou skryta.
Po horách lézt
tam najít svůj cíl.
Cestičkou úzkou
druhého vést.
A nohou jistou
projít tu cestu cest.
Tiše v šepotu přírody..odkrajovat její krásy:).
Pěkné i s fotem. Pěkný den TI přeji
07.06.2021 08:39:47 | jenommarie
foceno z rogala? krása... jako bych tam byla s Tebou. úplně jsem přeSTala dýchat. měj světluškový den. pa :-))
07.06.2021 01:55:47 | Iva Husárková