Zima
Napadl sníh na zoraná pole,
pryč je i cesta vedoucí kolem.
Zamrzly jezera, potoky, louže.
Pár dětí před školou se po ledě klouže.
Padají na držku jak malé svině,
jeden se přilepil jazykem k ryně.
Mává jen rukama,neví si rady.
Je zkrátka zima a Vánoce tady.
Komentáře (2)
Komentujících (2)