Anotace: ...
Je čas vzpomínat
na teplo tvého náručí
a vlhké rty
na roztoužené
já a ty
na rozmělněné ego
a promilované soboty
na rozpačitost,
co krade další minuty
A je čas zapomenout
na modřiny po těle
a roztrhané rty
na vykřičené já nebo ty
na pomačkanou důvěru
a proplakané soboty
na bolest, co okradla naše životy
o další drahé minuty
už jsem jen já
žádné ty
Je čas vzpomínat
a je čas zapomenout..
Jen kdyby zapomínání bylo tak jednoduchý!
Dost se mi líbí jak skládáš slova, ale to už se tady asi opakuju :)
08.06.2021 23:59:28 | poslední
Jednou nahoru a jednou dolu, jen někteří tu dráhu absolvují spolu :0(
08.06.2021 14:59:10 | Protos1182