Mám jen slabiky
a kéž přinesou úsměv veliký.
V srdci holka z putyky.
krásne slová :)
14.06.2021 16:25:25 | Pettie
Děkuji moc. To je básnička vybrečená. Nemohu se dívat, jak druzí trpí, tak jim posílám pro úlevu básničku. To jediné je mi dáno. Modlit se za nemocné každé ráno.A věřím, že to pomáhá.
14.06.2021 16:28:52 | mkinka
víra a naděje .. kéž by fungovaly vždy, když si to přejeme .. snad ano ..
14.06.2021 06:48:16 | Koza
Moc děkuji. Moc si to přeji, aby přání pomohlo. Ze srdce i z duše. Nemoc je někdy až příliš smutná, tak ať pomáhá Bůh v provazcích vesmírných prstenců dodávat pramen zdraví, aby tělo mělo sílu překonávat velké a převeliké překážky. Každý vážně nemocný je pro mě hrdina, který má moji podporu, protože každý jsme počati z lásky a přejeme si v lásce žít tak nejdéle, jak nám osud dá. Pomáhej nám k tomu Bůh a hvězdy, co nosí štěstí z vesmíru.
14.06.2021 06:56:44 | mkinka
zase milé a dojemné a tahle navíc vyvedené-naprosto souhlasím se Šříkem ST* :-D*
10.06.2021 22:29:57 | Frr