Anotace: .
vždycky jsem byl něco mezi
rezonovalo mi v hlavě
52 ne a 54 už ne, co s Vámi?
co se mnou?
celým tělem nepatřit
zůstat jako škrtit
odejít jako zardousit
psát nebo zemřít
a nic mezi tím i když -
vždycky jsem byl něco mezi
tak proč teď?
Voralberg je mrtev
a
přesto -
když se mi na konečný otevřely dveře
nebylo kam vystoupit
zbylo mi jen
něco
mezi