Jela jsem.
Anotace: Ze sbírky Kamarádům 2021.
Jela jsem přes Olomouc.
Tam poslala lásky proud.
Ať nejen slova pomáhají od nemoci.
Bůh pomáhá ve dne i v noci.
Jela jsem Ostravou.
U fontány já bojovala s únavou.
Na konci cesty Frýdek Místek.
Aby měla Anii šťastný dnešek i zítřek.
Objaly jsme se.
Radovaly se.
V krásném čase
já jela pak zpátky po své trase.
7OO kilometrů podařilo se.
Dětský domov má jeden úsměv
a já radost i ve spánku.
Anii, tuto já chtěla psát říkanku.
Nejedna báseň patří Tobě.
Byly jsme šťastné obě.
Sláva Tobě.
Přečteno 121x
Tipy 10
Poslední tipující: Emily Říhová, Amonasr, kudlankaW, Isla, Iva Husárková, Psavec, Frr
Komentáře (0)