Skromný song.
Anotace: Ze sbírky Kamarádům 2021. Tuto báseň jsem napsala v Ostravě na náměstí, kde jsem si dávala odpočinek.
Řekneš a.
Slova nebudou zavátá.
Přidám n.
A o spolkneme
a pak se spolu najíme.
Och, ty vesmíre.
Zastavení v okamžení.
Nikdy se nepřejíme.
Jen kostky osudu dláždíme.
Kdo má rád neříká ne
a v slasti se obejme.
A přivine.
Ach, Bože dej naději,
ať roste lásky strom
přes všechny neduhy i shon.
To je můj skromný song.
A dávám do něj něžný tón.
Přečteno 153x
Tipy 10
Poslední tipující: Amonasr, Iva Husárková, šerý, Isla, Psavec, paradoxy, Jeněcovevzduchukrásného, Frr
Komentáře (6)
Komentujících (4)