Fátima
Za oknem svítí nocí
............Fátima
říkám jí
Proč......nevím sám
Je oázou noční tmy
hebkého sametu
v němž tolikeré
lze spřádát sny
Je zvláštní
Je jako studna
tajemství pouště dnů
v sobě ukrývá
A já znovu a znovu
........s nadějí
v tichu noci
obrazy života spřádám
Skládanky zázračné
toho čím jsme teď
i toho
...čím jsme vždy byli...
Komentáře (3)
Komentujících (3)