Anotace: ...
...
ponechán náhodě v přemnoženém světě
jehož oběžná setrvačnost
se chvěje na práhu bolesti
ze ztráty energie
jezdím pomalu
abych stačil uhejbat
těm rychlejm
..
Jasně, přizpůsobit rychlost. Jen hlavně necouvat...*
14.06.2021 01:38:13 | šerý
já na to přizpůsobení se rychlosti informací a tak vůbec životnímu tempu nemám mentální vybavení a když se občas pokusim, tak se něco posere :-)
15.06.2021 15:38:52 | Yry
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?