Anotace: Ať se nikdo nezlobí, že tohle stále píšu... .
Jsou věci, na něž slova nestačí
Jsou lidé tací, nějací.
Jsou jevy co popsat nejdou
Jsou sny, co zdají se jen jednou.
Jsou okamžiky krásy, jenž slova nepoví
Jsou, pocity co nejdou pochopit.
Jsou knihy, co krásné je je číst .
Je osud, ten nedopsaný list.
Je krasné něčí slyšet smích
Ten rošťácký pohled v očích Tvých.
Je krásné mít Tě nablízku
Vim, jsem blázen Drndísku.
~☆~