L
Co říct se nedá
uvnitř je skryto
Jen pohled řekne
co je uzamčeno
Závoje pavučin
ve větru vlají
Paprsky sluneční
lehce ohýbání
Jemná ta vlákna
něžně se lesknou.
Kapičky rosy
na nich se lesknou
Ten odskok na vyznění nic nemění...
Neber to nijak úkorně, prostě
to klepne do očí.
Poslední dva řádky - stačí jen
Kapičky rosy
blýskají se
(nemusí se vše ausgerechnet
rýmovat, obzvlášť když výše
rýmuje se velmi volně - to je Ok)
17.06.2021 16:04:46 | MonoGame
Absolutní rým (lesknou)?
Vynález J. Cimrmana...
17.06.2021 14:42:57 | MonoGame
Pokud myslíš, to opakovani, proro ten "odskok". Cimrmam, hmmm, děkuji za piklonu :0)))
17.06.2021 15:38:09 | Protos1182