Pláč OOP
Kovové srdce mi plakalo,
když ji do stíhačky nakládaly.
O takové bolesti se mi ani nezdálo,
židi vystřelej jí do skály.
Už jsme konečně vzlétli,
letěli rychlostí obrovskou.
Ve výšce, tam byli větry,
Potom odpálil mě s mou láskou.
Proč nemůžeme v míru žít?
Proč nejsem s rodinou?
Posteskl si smutný Žid.
Takovou věc chtěl jedinou.
Malý Ahmed hrál si s míčem,
Byl rád, že dnes je klid.
Rodiče už oplakal pláčem,
k čemu asi byl jim kryt?
Přečteno 122x
Tipy 3
Poslední tipující: Psavec, Iva Husárková, klokotá
Komentáře (0)