Snílek
Ztrácím hlavu v oblacích,
jsem složitější než se zdá,
ale pokaždé v očích mých
najdeš to nejlepší, co se dá.
Dělám si srandu z vážných věcí
a vždy jsem tu, když potřebuješ
pomoc, politovat, podpořit a taky
obejmout, když je ouvej, však víš.
Mám své limity, které zahazuji
a překonávám, protože musím
navždy budu trochu snílek, co sní
o jiném světe, který je lepším.
Stačí mi jeden pohled abych si
uvědomila, že to nejdůležitější
na téhle malé planetě Zemi
stojí vedle mě a pevně mě drží.
I když se klepe zem a oblouhou
létají blesky cítím se v bezpečí,
pokud jsi tady, po mém boku,
doufám, že to tak i bude a vydrží.
Přečteno 193x
Tipy 4
Poslední tipující: Psavec, mkinka, Iva Husárková
Komentáře (3)
Komentujících (3)