Jedinečný člověk je
co cenu svou už zná.
Na ženu jednu myslí
vidí ji, kam se podívá.
Není to posedlost
jen touha, a víc?
To mnoho se bojí
víc toho říct.
Voda je živá,
to Ona je voda.
Zem dala sílu,
to Ona je zem.
~☆~
krásné vyznáni ...moc hezké
18.06.2021 07:18:11 | Alice Ptáčková
Ano, je těžké milovat, být klidně za blázna. Ale ten pocit milovat stoji za všechno... . Doslova
18.06.2021 07:39:33 | Protos1182