Anotace: Někdy se tak zamyslím....díky Bohu ,že ne zas tak často:-)
S tělem pokousaným mléčnými tesáky dětí,
sedí po tmě s tepláky a přemýšlí
jak ten čas letí….
Tikot hodin odkrajuje čas.
Hlavu jí zdobí ne jeden šedý vlas
a z rádia slyší ten známý hlas.
Je za pět minut dvanáct…
Kdyby jí bylo patnáct ,nepřemýšlela by nad tím....
Jak ten čas letí…
Zas skončil jeden den co přiblížil ji k smrti.
Ty myšlenky co jí někdy drtí , musí z hlavy ven…
Otevře okno ,je slyšet hlas sanitky…..
Zas někdo tahal za nitky……..
Včerejšek je v trapu …Je dnes a za pět minut šest.
Poděkuje za ráno, kterému dožít ji bylo dáno.
A pomodlí se za ty co jim bylo odebráno.
Ztracený čas jí už nikdo zpátky nevrátí...
Ale ten dnešní si nenechá vzít.
Vždyť ten čas se tak rychle krátí….
MUSÍ SI HO UŽÍT ...
Kdybych si neužil ani jedné jediné minuty s TEBOU ...
JE jako kdybych nikdy nežil
JE jako bych nikdy nemluvil
Je jako by neexistoval smích a pláč
Je jako bych ani jednou nemiloval
26.08.2021 21:32:43 | Fialový metal
Žil jsi i před minutou se mnou ..a budeš žít i minuty..hodiny...měsíce ..roky po mě:-))
Mluvil jsi přede mnou a budeš mluvit i za mnou :-)))
V duchu děkuješ mi za smích a pláč ?...no nemáš ZAČ :-))
Miloval jsi , miluješ a budeš ( aspoň doufám ) SMÍCH...HŘÍCH = ŽIVOT :-))
27.08.2021 08:06:56 | Alice Ptáčková