...díky za ty chvalospěvy...;-) ale ženy muže už nechtějí...chtějí extra macho frajery...a pak se diví, co za blbce si vybraly...
22.06.2021 12:05:32 | Marten
Víš. Tuto báseň jsem dělala skoro celou noc. Pak jsem jí proškrtala. A ráno ještě zkrátila. Zakomponovala jsem tam, co mi říkalo srdce. Víš, tady ať jsem tu a tam se vypisovala ze svých úzkostlivých myšlenek, tak spoustu, zejména hodných mužů, mě do komentářů dávalo prsty nahoru, abych se dala lépe dohromady. Báseň je poděkováním všem tady.
22.06.2021 13:44:51 | mkinka