Anotace: a tak jsem tady, píšu poezii. a děkuji všem, že žiji
já
malé smítko života zachyceno v živné půdě nevěčnosti
v řece nekonečných variací na jedno téma
slyšel jsem zpívat Otce
že mi dá lásku a světlo
slyšel jsem zpívat Matku
že mi dá krev a srdce
neodmítl jsem
Slyšel jsem pět vůni mraků
Tlukot všesmírnosti
23.06.2021 07:15:19 | MonoGame