Zatímco naše společné bezčasí
rychle uteklo
(jak pravil Básník)
já se pokoušela rozpažit tak
abych dokázala pojmout tvé světlo
den mizel v proužku cigaretovéího dýmu
a všichni zúčastnění měli čisté oči
Stály jsme po kotníky v medu
a tak jsem aspoň sevřela tvou útlost
tak křehounce
že zaplet se nám dech
Prachové peří téhle chvíle
vzali jsme domů ve vlasech
... a tak jsem aspoň sevřela tvou útlost
tak křehounce
že zaplet se nám dech ...
nej nej:)
24.06.2021 14:05:55 | lawenderr
Když bezčasí je naplněné po okraj a chvíle sládne medem dlaní plných lásky.Bylo mi s Vámi krásně,milí přátelé.
24.06.2021 11:41:09 | Akrij8