Bezdomovec.
Anotace: Ze sbírky Kamarádům 2021.
Na trávě si ustele.
Nemá ani postele.
Tahá si svůj raneček.
Těžko shání vdoleček.
Má svůj příběh plačtivý.
Spílá a čte si noviny.
Každý neví,
kam se šine,
bez peněz se těžko žije.
Život křivý.
Posílám všem bezdomovcům anděla,
aby další noc byla světlem
vykoupená.
Člověk neví, jak pomoci.
Tak píši pro ně báseň
v bezmoci.
Přečteno 127x
Tipy 9
Poslední tipující: Emily Říhová, Iva Husárková, Psavec, Frr, Jackyl, Amonasr
Komentáře (6)
Komentujících (3)