V životě lidí ty chvíle jsou.
S jinými srovnáni prosté nesnesou.
Složitost chápání, dějů a citu
Někdo si zaslouží veškerý čas.
Pro Tebe zdá se to třeba i divné.
Uvnitř však ukrýváš spoustu těch krás.
Na tváři znatelný úsměv se mihne
Jiný ten význam má potom čas.
Krásná jsi, kouzelná a něco víc
Co, jenom co, říci tak víc... .
~☆~