Než skončí den.
Anotace: Ze sbírky Kamarádům 2021.
Než skončí den.
Neutonu v sobě jen.
Půjdu na déšť
a radovat se,
že tu jsem.
Ještě den.
Vzpomínky zahřejí mě.
Nebe obejme mě.
Usměji se jen
a budu žít s přívlastkem
bez šikmých stěn.
Než skončí den
podej mi ruku
a dej mi směr.
Lepší než hromada slibů.
Prosím o jednu větu.
Jsem a jsem.
Přečteno 205x
Tipy 20
Poslední tipující: Amonasr, Marten, Frr, Iva Husárková, MrPterodaktyl, Protos1182, šerý, vůně mraků, Jackyl, Akrij8, ...
Komentáře (14)
Komentujících (8)