Hladím trávu.
Anotace: Z šuplíkové sbírky Kamarádům 2021.
Hladím trávu.
Kus krásna kradu.
Necítím zradu.
Nejsem ani ta vzadu.
Sednu si a dívám se.
Jako kočka předu.
Krájím se a dávám se.
Slovo je zákon,
co trávě se šeptá.
Povídám , když mravenec
se zeptá.
Je krásné žíti dneska.
A do klubíčka se skutálím.
Možná jsem také kočka.
Co já vím?
Přečteno 166x
Tipy 11
Poslední tipující: Amonasr, Frr, MrPterodaktyl, Iva Husárková, Jackyl, kudlankaW, cestadolesa
Komentáře (4)
Komentujících (3)