Hmota podléhá rozkladu
stejným dílem vzniká
transformuje se
větrem svetrem zimou létem
letem světem a tvým rtem..
sněhem který na jaře taje
staré pověsti a báje
jarní hudba máje
lesní jahodou jsem
kopřivovým čajem
minerální vodou
Krajem...
atomy se tetelí blahem
přeskakují z místa na místo
už tolik let...
světlo čisté nás odnáší zpět...
P.S. Máš to prďácký, líbí se mi to
28.06.2021 05:51:07 | MrPterodaktyl