Kočička na Nuselském mostě.
Anotace: Z šuplíkové sbírky Kamarádům 2021.
Ach nakrátko
zatoulalo se koťátko.
Klepe se a třese.
Nemá mámu.
Smutek v hlase.
Hlava kouká dolů.
A tělíčko drží se.
Příliš malé.
Bojí se.
Má příběh a ten píše se.
Našlo však spřízněné duše.
Odchytová stanice kluše.
Koťátko míří do útulku.
Třeba odtud najde milou holku.
Tak ať žije koťátko.
Roztomilé zvířátko.
Vybralo si další život
a v duši má zas radost.
Přejme mu to.
Žít je skvost.
Přečteno 129x
Tipy 6
Poslední tipující: Amonasr, kudlankaW, Psavec, Isla, Marten, Frr
Komentáře (2)
Komentujících (2)