Přání.
Anotace: Z šuplíkové sbírky Kamarádům 2021.
Máš svátek.
Synu můj.
Ať se Ti daří
a kvete den Tvůj.
Šeptám přání slunci,
je přítomné přeci.
Máš svátek
ať máš krásný svět.
Jsem máma
a dávám prostý květ.
Lásku Ti dávám
a zkus k ní přivonět.
To je jen pár vět.
Posílám.
Znám Tě nazpaměť.
Možná jsem trochu šedivá,
ale to tak bývá.
Žij v lásce a ta zpívá.
Přečteno 150x
Tipy 6
Poslední tipující: vůně mraků, Amonasr, Frr
Komentáře (4)
Komentujících (3)