Anotace: ...
vylezl pán v černém saku
s úhledně střiženým šedým vousem
se zlatými kapesními hodinkami
,, pěknou škatulu majou
a copa mi vezou? "
vytáhl lorňon
pečlivě si prohlížel štítek se jménem
,, to nevezou mně... má úcta.."
sedl na svůj velocipéd
a v mžiku se ztrácel v horizontu
najednou
zničehonic
vybouchnul
mi by se to líbilo, jenže jsem se v tom ztratila a nevim kerej z nich vybouchl??? :)
01.07.2021 10:22:10 | Sonnador