Mikrokosmos
Země v kosmu,
stojí v řadě,
čeká až usnu,
myšlenky v hlavě.
~∆~
Ze země kanou,
otevřená fantazie,
nekonečnost s vinou,
vzlétá magie.
~∆~
Otázka mění teze,
skořepina duše,
hranice poztrádají meze,
hvězdy mizí tiše.
Velmi oslovilo.
02.07.2021 05:39:18 | mkinka
Diky M:) byl to jen takovy hokus pokus. Vic asi tihnu k barvitejsim vecem. :) ale super, ze se to libi. Man radost, ze jdu spravnym smerem, asi:D
02.07.2021 18:32:36 | MrPterodaktyl
Já mám také z toho radost a přeji klidný večer. Zdravím od kočiček.
02.07.2021 21:43:03 | mkinka