Můj
Vesmír je můj
všechen darem od Boha
stůj, noho, sluj
příčetností, proboha
nevíš, oč jde
budiž, není o čem psát
když ti dojde
nech si o mém jmění zdát
prezidenti
diktátoři, lídři stran
co ví děti
nevíte vy, tušil Kain
z konce světů
doléhá zpěv hymnu chvál
VIP skeletů
aniž stál bych opodál
podělím se
s vámi všemi, žádný strach
za věž v Pise
vyměním svůj hvězdný prach
oč tu běží?
úplněk mi zůstal sám
nad tou věží
postcovid-poem skládám
z vizí E. eM
a Bé Gé, i dalších es
puzzle last game
svůj vesmír, ten zbylý, yes?
Přečteno 208x
Tipy 12
Poslední tipující: Amonasr, Marten, šerý, Frr, Psavec, praetorian, mkinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)