Anotace: Někteří "lidé" jsou opravdu neskuteční...
..já už mám od nich tolik modřin(ale o ni ode mě taky, takže jsme si kvit:)
p.s.: já taky studuju v olm, ale teprv gympl:)
12.05.2007 23:53:00 | paranoidandroid
Jo srážka s blbcem bolí, ale jen ty okolo, blbec je šťastný a velmi sebevědomí :OD...
15.03.2007 15:43:00 | Jahudkka