Anotace: ...
bezedný kelímky na stropech
špatný zprávy v horoskopech
čas se vleče
šťáva teče
už jsem se dlouho neholil
ani když byl
ples v opeře
ani v úterý
ani na jaře
jaká je opravdu tma?
jaká je opravdu tma?
asi má osvalená stehna
jako pštros
asi jo
a proč smrdí kmínem?
a pak jsem našel
volnost
tak jsem ji zabalil
a položil přede dveře
na rohožku
někdo otevřel dveře
tak jsem utekl
dovnitř
dveře bouchly