...kto plodmi sa nasýtil, chce ochutnať šťavu z ďalších. Tá túžba po poznaní býva neukojiteľná...
02.10.2021 19:55:48 | gallatea
Hlavně sám sebe čte člověk často znovu od začátku, někdy na přeskáčku a je překvapený pointou.
Pěkné zamyšlení pro mě. Díky za tento text.
06.07.2021 20:33:28 | cestadolesa
Nové pohledy na staré prožitky.:)
Pak se umíme usmát i těm tehdejším zdánlivým neřešitelným těžkostem.
Proč to vlastně neděláme hned? :))
01.08.2021 10:16:36 | Now