Maluji duhu,
nebeské klenutí,
barevnou stuhu,
pro duší splynutí.
Maluji duhu,
dvou živlů smíření,
štětcem do pruhů,
pln citů víření.
Štětcem teď maluji
nebeské červánky,
co oblohou plují,
růžové beránky.
Štětcem maluji,
teď noční oblohu,
plnou blyštivých hvězd,
leč vznést se k nim nemohu.
Namaluj lunu stříbrnou,
co střeží lidské snění,
pak projdi pod duhou,
ať sny se všechny splní...
Krásný den, Jdarksi :)
17.07.2021 23:50:17 | Emily Říhová