Sluneční paprsky proťaly větvoví
a jejich záře odráží se v kapkách rosy,
mýtinu zahalil lehký opar nachový
a my dva spolu kráčíme po ní bosi.
Lehký vánek v korunách tiše ševelí
a kol rozprostírá se ptáčí zpěv,
my dva v duši děti leč již dospělí,
všemi údy vnímáme tento jev.
Jak krásná jsou rána trempu,
pod zelenou klenbou listoví,
spát v přírodě ne někde v kempu,
ráno vnímat jen opar nachový.
V nádherném ránu slunce jas
probouzí ze spánku spoustu krás,
co potěší oči, duši pohladí,
těm co maj boty toulavý...
Dotkla se a hodně ;)... děkuju... měj krásný den
19.07.2021 17:12:42 | Emily Říhová
To jsem rád, že ti udělala radost.
19.07.2021 20:38:21 | Jdarks
Udělala... a vrátila mě skoro o 30 let zpátky ke krásným vzpomínám :)
20.07.2021 18:40:10 | Emily Říhová