Jak
Zavolej mi a řekni mi jak
chutná ten ramen na který jsme spolu nešli
nechceš číst Předčítače, protože sem ti ho dala já
zní The Maine když na mě nechceš myslet
přežiješ jít do práce a nemyslet na to, kde jsem ti schovala nanuk, aby se neroztekl
Byla jsem a budu
Včera i v podzimu v pozoru
Ty zraněný a já připravená
Na černější oči s otrockým bolem
Dvou malátných mladých duší
Přečteno 141x
Tipy 8
Poslední tipující: mkinka, Frr, kudlankaW, šerý
Komentáře (1)
Komentujících (1)