Tvé oči září
vidím světlo
v tvé tváři
jiskřičky naděje
radost mě pokreje
naplní celou
když jsem s tebou
cítím klid
musím se smát
nejde to zastavit
jsem tady a teď
očima umíš vyprávět
jaký byl tvůj den
je to snad sen?
pak nechci se probudit
jen s tebou navždy snít