jj..nevylezej,.abys tam zustal navzdy..je to dobry,vzdycky mas myslenku nekde za...
02.09.2007 14:25:00 | veronika
Mám z básně příjemný pocit. Zavzpomínala jsem si na mýdlové bubliny... A také trochu na jakousi pohádku, kdy se jakési etérické bytosti pomocí mýdlových bublin stěhovaly...
07.04.2007 20:50:00 | Juhunka