Jedna žena.
Namočená v lásce až po uši.
Lapá a hledí a syta i na souši.
V průvanu je plná
a miluje se až do rána.
Jedna žena.
Smíchem polibky obklopena.
Je krásné být milována
a kolíbána.
Sní a nadýchaná.
Nocí natěšená.
Jedna žena.
Probuzená.
Přečteno 145x
Tipy 14
Poslední tipující: Amonasr, Frr, Psavec, Achilleus Naso, šerý, kudlankaW
Komentáře (6)
Komentujících (4)