Usmálo se slunce.
Anotace: Z šuplíkové sbírky Kamarádům 2021.
Usmálo se slunce
na mládence.
Pohladilo více.
Vyhrála ženská intuice.
Směje se slunce dál,
aby den o to stál.
Duch lásky katedrál.
Obraz krásy vzňal.
Podívejte se na něj.
Kdo jej asi maloval?
Mistr zdejších čar.
Kolébám jeho barvy
a den je hravý.
Možná by přitakal,
kdyby znal.
On kouzelník sám.
Lásku štětcem dal.
Myslím na něj dál.
Přečteno 168x
Tipy 10
Poslední tipující: Amonasr, Jeněcovevzduchukrásného, Psavec, kudlankaW, Iva Husárková, Krahujec
Komentáře (2)
Komentujících (2)