Slova,
Nechaly jste mě
Osamělou v bodě
Výchozím č. 0,
Aby došlo mi,
Že opuštění
Staré poutě
Je nutné
Stejně jako stisknutí
Tlačítka start
Na začátku
Nového svazku
Našich dějin
Přítomných okamžiků
Kéž mnoho krásných okamžiků plane
na nové cestě do vínku dané...
Krásný den, Danael :)
13.07.2021 22:48:49 | Emily Říhová