Slova nových dní
mám na talíři
jako na dlani
nebo na špičce
omámeného jazyka.
Je to sen?
Bdění nebo snad snění
za ranního kuropění
zvonu na kostelní
věži všech svatých
a zapomenutých apoštolů?
Je to láska?
Na život a na smrt
všech ztracených duší
a prokletých snílků,
co jsou příliš smělí?
Je to kompromis,
žálář anebo realita
na hraně snových zámků?
Tak co? Hrajeme dál?
Dnes anebo zítra?
Odteď už navždy v Novém.
...nově?ale dobrý..."staří blbci se snaží nově tvářit"...asociace z jedný písničky...;-)
14.07.2021 16:43:13 | Marten
Láska je vždy přes život a smrt, nikde nezačíná a nikde nekončí :) Je to nekončící hra plná překvapení :)
14.07.2021 13:25:52 | Ray Magini
Moc díky za krásný komentář, pousmála jsem se u něj radostí (bez ironie) :-)
14.07.2021 21:19:23 | Denael