Voda z nebe padá
zvolna saje vláhu zem.
Vysvitne pak slunce
z vláhy bude sen.
Zemí vláha proudí
jako v žilách krev
Les jsou její plíce
Vůní voní její dech.
Zemi i lidem
voda život dává
Z země se rodí
pak se zemi dává.
Podob je spousta
život je děj.
I kapku slzy
Na srdci hřej.
Je Tvá.
Je má.
Je naše.
Tak žijeme díky ní.
~☆~
Pěkně to umíš někdy poskládat :)
16.07.2021 11:49:28 | Ray Magini