Co se nám stalo (?)
Pořád se na tebe moc ráda dívám,
Pořád "Co kdyby... ?" v hlavě někdy mívám,
Občas si říkám, co kdybys byl můj,
Občas si říkám "Rozume, zas stůj."
Však vím, že to nejde,
Však co na tom sejde,
Aspoň jsme si blíž o trochu,
I když mám své city v lochu.
Jsem ráda, že sbohem můžu dát,
Nenásilně, nemusím to řvát,
Jen s pokorou a upřímně,
Už nehledám se ve ví/ině.
Přečteno 207x
Tipy 13
Poslední tipující: Roser, Discipulos, Rozmarýna, Psavec, mkinka, J's .., šerý, Sstano
Komentáře (4)
Komentujících (3)