Shit
Anotace: Kdybych za svůj život řekla Nirvána tolikrát, kolikrát jsem řekla do prdele, byla bych už osvícená, a ne v prdeli.
Z celého srdce toužím být naivní,
z celého srdce tolik toužím všechno znát,
srdce mám dvě – v krku a kalhotách.
Inteligence hledá poznání,
já v hlavě mám ten kousek hmoty,
však myšlenky v něm kolabují
a opíjím se do němoty.
Tak hledám, hledám prozření,
cestu jsem našla - pod zemí. (Propadám se k jádru.)
Co tedy dál v tom proudu doby? Tak možná hovno, coby?
15/03/2007
Přečteno 370x
Tipy 2
Poslední tipující: Judita
Komentáře (6)
Komentujících (6)