Věřím.
Anotace: Z šuplíku ze sbírky Kamarádům 2021.
Věřím, že láska žije
a je energie.
I po ránu se směje.
Mazlí se a žal překryje.
Věřím, že krásné existuje
a věří i buňka v mém těle.
Ve světě nepochopení,
najde se citu sblížení.
I oseté pole má energii.
Plazím se v hladu
pro dar z nekonečna.
Víra vše převáží,
hladí okamžik.
Žádný vzlyk,
jeden krok
a ve víře bude líp.
Stačí vůle a chuť žít.
Přečteno 190x
Tipy 10
Poslední tipující: Iva Husárková, Denael, Frr, Psavec, praetorian, Amonasr, paradoxy
Komentáře (2)
Komentujících (2)