Kdo jsem,
když na hraně
jedné laně
hlásám odpovědi
předem předepsané
kroky dávných
a ztracených básníků?
Jsem snad odraz
nebo obraz
v novém rámu?
Nebo snad spíš
nová skrýš
v nitru vlastního
těžce vybojovaného
ticha osvícených?
Co já vím...
Pro lásku nás
všech snad všechno
skryté v kompase
bezpečí našich Osudů.
Každá Cesta
má přece svůj Cíl.
Pěkně vystiženo. Cesta je začít a k cíli se nějak dostaneme :)
20.07.2021 16:00:17 | Ray Magini