Anotace: ...
naučím tě chodit naboso
vím že to nemáš ráda
nechám tě všude chodit první
budu ti krýt záda
dovolím ti smát se mi
když se poleju kávou
nechám tě zničit svou komfortní zónu
nech si to projít hlavou
večer býváš nebezpečná
vnímám všechny ty náznaky
na stole ruské vejce v aspiku
a v něm zapíchlé nunčaky