Sbírka: Vzdoromládí
Ještě dřív
než ti začnu psát na víčka
a mnohem dřív
než začneš dýchat horký vzduch
si pomysli
že to vůbec nejsem já
neboť to nelze patentovat
jako moje nápady dřív
než jsem našel na stole tuš
a začal psát
na tvá víčka
18.1.1986
V mučírně, tam čas neletí.
Povídá kat své oběti:
nech si své vytáčky a kličky,
nejspíše začnu s tvými víčky,
nebo chceš dýchat horký vzduch,
od želez? Nebo buchy buch,
co trochu zakřičet si v kole?
No tak co? Už se přiznáš, vole?
13.10. 1307
21.07.2021 10:39:10 | praetorian