Láska je tempera.
Anotace: Z šuplíkové sbírky Kamarádům 2021.
Vzala jsem si štětce do postele
a malovala své chvíle.
Rudá barva rtěnky
zabarvila výklenky.
Oranžová zakřičela
do samoty
a hledala,
kde jsi Ty.
Nebyla jsem sama.
Srdce malovala.
Úzkost jsem překonala
a s klidným tepem usínala.
Zelená barva mě uklidnila
a zem pevnou jsem nakreslila.
Tempera je má láska.
Zpívá a laská.
Líbám barvy skrze sen
a v nitru s Tebou jsem.
Už maluješ mě
s něžným přívlastkem?
Dýchám Tvůj parfém v barvách svých.
Mohu se k nim přitulit?
Barvy jsou má láska.
Šeptám a duše vříská.
A Tvá náruč útulná je víska.
Přečteno 154x
Tipy 7
Poslední tipující: Psavec, Frr, Amonasr, Iva Husárková
Komentáře (6)
Komentujících (2)