Déšť.
Anotace: Z šuplíku z roku 1986.
Ten déšť modravý.
Nás pozdraví.
Čas letí.
Milé děti!
V hrách, nemocech,
starostech i úzkostech.
Jak voda plyne.
Za pár roků všechno jiné.
2021.
Tyto verše jsem málem ztratila
i dávno na ně zapomněla.
Brečím s nimi.
Jsem se vzpomínkami.
Slyším hlasy a
už nemám holčičí vlasy.
Jsem zralá žena
a to dítě v sobě mám,
co chce psát a milovat
a snít a notovat.
Jsem málo a vlastně nic.
To dítě je pro mě víc.
Přečteno 228x
Tipy 7
Poslední tipující: Jan Kacíř, Psavec, Rebejah, Isla, Amonasr
Komentáře (3)
Komentujících (2)