Anotace: byla jsi a stále jsi tou květinou, co mám uvnitř... . Ke které toužim vonět a jí se opájet
Znamená pro mě moc
je jako květina
Co vůní povzbudí můj nos.
Vnímám pak všemi smysly
i těmi co jinak neznám.
Snad myslím na nesmysly
jí kleknul bych si k nohám.
Květina voní i když je v bodláčí
kéž mohu dojít pro ní.
Poskytnout něhu a bezpečí.
~☆~